sobota 15. listopadu 2008

Mission NZ: Auckland 2






tak sem se trochu vzpamatoval, Auckland : tezky boulder, i ja sem mel problem...ale dopada to asi zatim vsecko paradne...doletel sem tedy ve stredu, nasel backpacker a udelal par znamejch. Druhej den sem zase delal turistu a nechal se vyvezt vejtahem na SKYtower, zeprej nejvetsi staveni na nejaky casti polokoule, ale kdo si to ma pamatovat, je tu vsecko opacne. Nejvetsi ulet je pro me asi ta jizda vlevo...dela mi to problemy aj jako chodcovi, trebas vcera rano me malem srazilo auto, pac sem se jako prvni rozhlidl do leva v domeni ze nic nejede sem malem dostal tafku hnedle zprava. Taky mazec sou ty jejich prechody. Kdyz je zelena, je zelena pro kazdyho a vsude, tudis se najednou vseci nahrnou do krizovatky a spacirujou si to tam krizem krazem, jak kdyby zadny auta ani nejezdily. Toz Auckland se mi docela libi, maj tu sice miliony reklam a neonu, a je videt ze, je to tady samej turista. Doufam vsak, ze se mi podari vypadnout na ostrov Waiheke, kam me doporucoval Dlouhys a tady troche zpomalim...doufam...

Vcerejsi patecni vecer koncil pro vsecky este dneska rano...lidi se radovali na ulicich este kdys sem si sel pro snidani...parada, ale znate me, ja vytuhnu jak odbyde 12ta hodina PM. Dal sem si jen particku karect hrou zvanou SHIT HEAD, kerou sice nevim esi sem pochopil dobre, ale ani jednou sem SHIT HEAD nebyl..

Nejvetsi bulder bylo zaridit si bankovni konto, to me fakt bavilo...z banky sem vylezl docela propocenej, ale povedlo se mi rozessmat operatorku prez jakysi hesla, kdyz se mne optala: How are you Daniel? a ja odpovedel..: Litle bit scarry..

chvilku se mi smala, ale pak mi dala heslo co sem potreboval...

Nejveci uspech sem vsak zaznamenal dneska rano, kdyz sem odhalil tajemstvi automatu a ted uz mi nezabrani asi nic pristi nedeli zajet sem zpet do Aucklandu a koupit vuz svych snu a vyrazit za dobrodruzstvim...

Lidicky, komply sou tu pomaly jak ja nevim takze neco malo fotek tadyk: http://picasaweb.google.com/osman8a/Auckland

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj!

pP řekl(a)...

toz Osmene,
zdravim z, dnes zatazeneho a mrznouciho, Brna a...
Tezke bouldry sou ty nejlepesejsi, :-)... preci...
Toz drzim palce at vyridis vsechno co mas a at sezenes tu "pravou" (i kdyz tam se vlastne jezdi nalevo...) karu.
Zatim cest. DUdySSS

clara řekl(a)...

Ahoj Dane, s každým přečteným řádkem se podivuju a hlavně obdivuju. Asi bych to nedala,i když mě něco takovýho láká. Ale holt ta moje lenost..A taky možná strach nechat tady všechno, co znám a mám. Jinak dneska se mi Tobě zdálo. Nevim sice už co, ale asi si musel být milej, když sem se konečně rozhodla Ti napsat:-) Tak se měj, lezče.