pátek 14. listopadu 2008

Mission NZ: AUCKLAND

tak teda zdravim od tech protinozcu jak sem slibil. jak zacit...probudil sem se v letadle, kdyz uz vseci byli po snidani, celou noc sem nemohl usnout a nakonec sem zaspal snidani. Letuska kdyz to videla, dobehla ke mne s nejakou prej korejskou narodni snidani a ze jako dobrou chut. BRRR...vystoupuil sem v Soulu a celej den sem mel co delat abych se z toho nepob...
No ale dobry..
Chvilku tak chodim po letistti, delam turistu, kdyz najednou cesky hlasy. Otocim se a po chvilce vahani oslovuji 4 kluky...smao sebou kdo by to necekal...leti na Zeland, ale co me prekvapilo...: ty a neznas Honzu Novacka?..panenko skakava ten coko je uz aj v Soulu na letisti..v letadle ze Soulu do Aucklandu sem sedel vedle kanadana s jmenem Jason. S tim sem se seznamil a trochu se s nim pobavil. Jen co jsme vsak vystoupili ztratil sem ho, dneska po asi trech dnech sem ho potkal na ulici a vylezlo z nej ze se nejak nelibil mistnim psekovi kerej hledal drogy a kluci si ho tam nechali asi tri hodiny. To uz sem ja mnel namireno se svyma novyma ceskyma kamosema do centra Aucklandu, kde meli rezervovanej na me trosku drazsi hotel. Rozhodl sem se dat na rady Dlouhyse a sel sem do prvniho backpackru, kerej byl nastesti hned zarohem. Zde sem potkal spoustu paradnich lidicek a vlastne cely moje snazeni tady s uradama bankama a ja nevim cim, se deje diky klukum z Brna a lidem z celyho sveta. Kazdy rano se budim v pokoji vedle nekoho jinyho a kazdy rano sbiram rady odevsad. Kanada, Francie, USA, proste kazdej se mi snazi pomoc..PARADA..dneska uz nemam cas na internet, ale slibuju ze pokracovani bude s fotkama.
Je to tu mazec, chvilku se mi stejska a chvilku je to fakt dobrodruzo..zdravim vsecky!!
osman

1 komentář:

herry řekl(a)...

zdar z cambodji! Tys nad nama proficel ani nezamaval.. hodne stesti v zarizovani, tesim se az se tam potkame. Mozna prijedu s nevestou. Ty holky jsou tu fakt neuveritelny.. kill hery!